Grundig

5 innovationer från Grundig som hjälper dig att leva ett lyckligt och kreativt liv

Här på Grundig fokuserar vi på kreativitet och innovation som gör världen till en bättre plats och gör din plats i världen bättre. ‘All for good reason’, det är vad vi tror på. Kreativitet och innovation är hjärtat av Grundigs produkter, där nya idéer med ett fräscht perspektiv för att lösa problem och inspirera. Lev ett lyckligt och kreativt liv med dessa 5 innovationer från Grundig.

1. Ett smart hem är ett lyckligt hem

Bind dig inte vid dina apparater. Med Grundigs HomeWhiz app kan du kontrollera och ha koll på upp till 5 av dina apparater vart du än är. Du kan stänga av de och sätta på de, ändra inställningar och se energiförbrukningen genom en säker trådlös uppkoppling. På så sätt behöver du inte känna någon oro när allt är under kontroll.

Innovation_1

2. Det fina med hårföner

Med Grundigs Ion technology hårföner kan du vara säker på att ditt hår är skyddat och vårdat. De balanserar fuktinnehållet i ditt hår för att hålla det friskt och skyddat mot värmen. Ions håller fast vid håret för att skydda fibrerna och hindrar håret från att bli statiskt. Känn dig vacker och lycklig med ett skinande vitaliserat hår.

Innovation_2

3. Hygieniska tallrikar är hälsosammare

Det kan vara en riktig pina att rengöra diskmaskinsfilter, framförallt eftersom de måste rengöras en gång i veckan. Med hjälp av Grundigs innovationer förlängs rengöringsintervallet med upp till 12 månader. Det självrengörande filtret avlägsnar och förhindrar lukt samt säkerställer att diskmaskinens sköljfunktion ger de mest hygieniska resultaten. När allt kommer omkring måste dina tallrikar vara helt rena för att servera perfekta och utsökta rätter!

Innovation_3

4. Familjevänlig mat

Ett gott och kreativt liv kommer med god näring. Den banbrytande tekniken i Grundigs VitaminCare Zone-kylskåp innebär att din frukt och dina grönsaker håller sig fräschare längre och förlorar inte lika mycket av sitt näringsinnehåll. Den blå LED-lampan i kylskåpet replikerar den naturliga processen med fotosyntes, vilket gör att frukten och grönsakerna mognar i en långsammare takt. Detta är innovation för att leva ett hälsosammare och lyckligare liv.

Innovation_4

5. Älska din tvätt

Skydda dina kläder och bevara kvalitén med Grundigs tvättmaskiner med SenseWash-tekniken. Tvättmaskinen känner av både tyngden av kläder och vilket material de är av för att ge dem den perfekta tvätten. Den anpassar automatiskt alla aspekter av tvätten, inklusive trummans hastighet och sköljcykler, för att förlänga livslängden på dina kläder.

Grundig uppmuntrar kreativitet och innovation i alla aspekter av livet, oavsett hur stora eller små de är. Våra produkter löser livets små problem så att du får tid och möjlighet att ta itu med de större problemen. Lägg undan tid för kreativitet och innovation för ett lyckligare och friskare liv.

Innovation_5

Gå till toppen