Grundig

Get fresh

Enkla Steg För Att Hålla Maten Färsk

Det är den godaste källan till dina dagliga njutningar. Den tillfredsställer dina begär mitt i natten. Den ger både din kropp och familj den näring de behöver. Av alla vitvaror som är närvarande i våra liv så förblir kylskåpet en mystisk aspekt av våra upplevelser med våra vitvaror. Fylld med speciella lådor, små fack och diverse tillbehör så kanske det inte är så konstigt att vi slänger in allt i mittersta hyllan och hoppas på det bästa för att sedan finna veckans inköp från marknaden några dagar senare i ett inte så perfekt tillstånd.

Med den senaste innovationen inom Grundig teknologin och med några enkla att göra tips kan du överraskande enkelt behålla de färska smakerna i upp till 30 dagar!

Må Utmärkt Från Ditt Inre Till Ditt Yttre

När du bestämmer dig för att köpa frukt och grönsaker handlar du inte endast för att köpa det bästa moder natur kan erbjuda, men även för att familjen ska få den näring och vitaminer de behöver för att leva så bra som möjligt. Trots att de flesta tror att fruktens vitaminer reduceras så fort de är placerade i kylskåpet så kan vi garantera er att detta inte kommer hända om de är i ett Grundig-kylskåp. Grundigs kylskåp presenterar VitaminCare Zone, en inbyggd funktion med blått ljus som främjar den naturliga fotosyntesen hos frukt och grönsaker. Den upprätthåller och även ökar vitaminnivån på dina produkter. Detta är också var Grundig FullFresh+ teknologin briljerar. Dessa två lådor för lagring av dina produkter har en funktion med stabil temperatur, hög luftfuktighet och små öppningar samtidigt som den minimerar kondensationen och förbättrar luftflödet. Detta låter super tekniskt men allt du behöver veta är att dessa funktioner skapar ideala förhållanden i upp till 30 dagar för dina frukter och grönsaker.

För en optimal friskhet så föreslår vi att du lagrar dina produkter antingen löst eller i sina egna förpackningar. Vi hade även rekommenderat att du låter bli att tvätta dina färskvaror tills du behöver dem för att förhindra bakterier och mögel.

 

150826_grundig_ (72 of 268) copy

Färsk Ost

Det spelar ingen roll om det är mögel, Schweizisk, Brie, get eller kryddad ost, frågan är kan man ens leva utan ost? Det är vi inte säkra på att man kan. Dock kan dessa känsliga mjölkprodukter lämna avtryck i form av lukt i ditt kylskåp. Även det renligaste kylskåpet kan lukta fruktansvärt så fort Stilton har lagt sin fot där i. Men tänk om din kyl kunde lukta fantastiskt var gång du öppnade den oavsett vad som finns i den? Med GrundigIoanFresh har ditt kylskåp makten av naturligt förekommande jon partiklar.  De är även kallade för luftens vitaminer som gör sig av med illaluktande dofter och bakteriemolekyler som sätter sin prägel på andra produkter i kylen.

En annan viktig faktor när du vill hålla osten färsk är att ha tillräckligt med plats i kylskåpet. Se till att alla oster är placerade i den mittersta eller lägsta hyllan där temperaturen är kall och stabil. Är osten hård och lagrad bör den vara insvept i pergamentpapper och därefter i plastfolie. Mögelostar och halvhårda ostar bör vara insvepta i plastfolie medan mjuka och aromatiska ostar bör vara i plastbehållare. Färska ostar i vatten bör vara kvar i sina originalförpackningar, och vattnet bör bytas ut varannan dag.

150826_grundig_ (66 of 69)

Bränn Dig Inte

Finns det något värre än att vara exalterad över en köttinnehållande måltid där köttet du köpte i förväg är alldeles uttorkad från en frysbränna? Det tror vi inte. Säg farväl till frysinducerade besvikelser med Grundig EcoChamp teknologin. Den höga kompressorhastigheten fryser varorna fortare och förbättrar temperaturstabiliteten. Detta försäkrar en effektivare frysning vilket förvarar deras färskhet. Kött som är ordentligt förberett för att bli lagrat kan stå under längre tid och behålla samma goda smak som när du köpte det. Linda bara separata köttbitarna tätt i plastfolie och därefter med aluminium folie. När de väl är inpackade så lägg in de i en fryspåse och lagra de i upp till tre månader!

Hur lagrar du din mat i frysen?

Dela med oss av dina tips och ticks för en fräsch frys på vår Facebook sida.

150826_grundig_ (9 of 268) copy

Gå till toppen