Grundig

Earth Hour och Eco Champ: Från effektivare bostäder till en mer effektiv planet

Släck ljuset! Earth Hour är på ingång!

Vid kl: 20:30 den 25 mars kommer människor runtom i världen att släcka sina lampor och prata om klimatförändringar. Det stämmer, det är det årliga Earth Hour-eventet som är precis runt hörnet.

Det är mer än bara ett event – det är en rörelse! Denna stund sätter ett fokus på de förödande konsekvenserna av klimatförändringarna och hur världens befolkning kan göra en stor förändring genom att arbeta tillsammans. Vi på Grundig designar och producerar apparater där hänsyn till miljön är vår högsta prioritet – och vi är övertygade om att små dag-till-dag förändringar i enskilda hushåll kan göra stor skillnad.

Vi strävar efter att vara snällare mot miljön och skydda naturresurser! Det är därför vi har utvecklat vår Eco Champ produktserie. Låt oss ta en titt på hur några av Eco Champ-apparaternas egenskaper gör hemmet lite mer effektivt:

Visste ni att: Torktumlare är en av de minst effektiva apparaterna i hemmet

Det stämmer! Din tvättmaskin tillsammans med din torktumlare förbrukar 15% av energiförbrukningen i ditt hem. Men frukta inte, vi arbetar hårt för att göra din tvättprocess resultatrik! EcoChamp tvättmaskinen har en Inverter EcoMotor som minskar energiförbrukningen till ett absolut minimum – och slår den bästa energieffektivitet rating A +++ med så mycket som 70%. Hur? Istället för borstar använder den en magnetdriven teknik för att generera ström. Det enda som kan vara mer ekonomiskt är, tja, ett klädstreck.

dryer

En bättre middag, bättre elräkningar

Ugnen är inte den mest effektiva apparaten i ditt hem- i själva verket är den långt ifrån det! Den står för 5% av din energiförbrukning, och det finns gott om alternativ för hur vi kan spara här. Utformad med tjock isolering, Grundig GEBM 34003 X ugn behåller effektiv värmeenergi där den behövs – i din mat. Och med förbättrad luftcirkulation fördelas värmen bättre!

grundig_G0093

Sätt din energiförbrukning på is!

Ett effektivt kylskåp sparar inte bara på energi och räkningar, utan det håller även maten fräschare längre. Hur? Med en snabbfrysning och förbättrad temperaturstabilitet, ökad luftfuktighet och en frostfri funktion, har GKNI 15.730 en allt viktigare A +++ verkningsgrad. Det är en win-win!

Oavsett om du ansluter dig till oss för att stödja Earth Hour i år eller inte tänk på hur du och din familj kan minska energiförbrukningen och räkningarna drastiskt.

grundig_G0038

Gå till toppen