Grundig

Skäm bort dig inomhus

Optimera Filmkvällen med Flottig Popcorn och Passande Rätter 

Även om det må vara kyligt eller rent ut sagt miserabelt ute så är Februarimånaden alldeles perfekt för att njuta av allt ditt hem har att erbjuda! Samla ihop familj och vänner och sätt igång en filmmaraton på soffan!

Börja med att köra bort lite av vinterkylan med Grundig Vision 9 Smart TV. Med dess ultra HD teknologi som har 4 gånger bättre bildupplösning än en full HD, kan du kvickt rymma till varma och exotiska platser. Dessutom skapar HDMI 2.0 interface en bildöverföring med en kvalitet som matchar framtidens normer for Ultra HD!

Bra bild är hur som helst inget utan bra ljud. Med din TVs DTS StudioSound HD teknologi är det möjligt att få både och.

Med 60W och en integrerad 20W bashögtalare tar den vinklande, framåtvända högtalaren realism till en helt ny nivå. Och tack vare Bluetooth-funktionen kan du enkelt öka ljudkvalitén med ditt egna ljudsystem.

Sätt igång Netflix med din favoritfilm och förbered några söt-saltiga snacks, som till exempel vårt recept på hemmagjorda karamellpopcorn. Finns det något godare för både barn och vuxna? Svaret är nej, och ännu oemotståndligare blir det med det aromatiska fleur de sel saltet. Mums!

Men, även för den mest erfarne filmkvällsvärden kan hemmagjord karamell bli ett alldeles för klibbigt förslag. Dock finns det ingen anledning att motstå detta läckra recept ifall du har Grundig EcoChamp 5.5 liter diskmaskin. Den borstlösa motorn skapar ett variabelt vattentryck så att det kan bli av med den klibbiga karamellen (och andra snacks relaterade oredor) med enkelhet när du använder vatten ekonomiskt. I själva verket är Grundig EcoChamp diskmaskin så effektiv att det kan minska din vattenförbrukning med cirka 2,600 liter per år. Tänk bara på alla de filmkvällar du kan ha med dessa besparingar!

 

160224_grundig_tv_website

 

 

160224_grundig_dishwasher_website

Havssaltade Karamell Popcorn

Ingredienser:
70 g opoppade popcorn
220 g saltat smör
200 g farinsocker
120 ml majssirap
1 tsk havssalt
fleur de sel

Värm ugnen på 150ºC. Täck en stor plåt med bakningspapper eller bakplåtspapper i silikon. Lägg det åt sidan. Poppa popcornen i en popcornmaskin.

160224_grundig_popcorn_website

Ingen popcornmaskin?

Oroa dig inte! Välj helt enkelt micropopcorn utan smör. Många populära märken säljer det nu.

Smält smöret i en liten kastrull, tillägg brunt socker, majssirap och havssalt på medeltemperatur. Låt det koka i 4 minuter tills den har uppnått en mörkgyllen färg. Rör inte om under tiden blandningen kokas. Häll i popcornen och blanda försiktigt om tills popcornen är ordentligt täckta.

Häll över popcornen i ett lager på bakplåtspapper och placera plåten i ugnen. Grädda i ugnen i 30 minuter och rör om var 10e minut.

När det är klart, strö popcornen med fleur de sel efter smak och låt svalna ordentligt innan servering.

Vad är din hemlighet för en perfekt filmkväll? Dela med dig av ditt soffmys med oss på Facebook.

Gå till toppen