Grundig

Grundig visar innovation i varje rum

Med de nylanserade produkterna, visar Grundig att innovation verkligen är till det bättre

I vårt alltmer uppkopplade och komplexa värld undrar vi, vilken teknik gör livet bättre för dig?

Om Berlins årliga IFA kommersiella Electronics Show har lärt oss någonting i detta avseende så är det att smarta varumärken för hemmet är bäst positionerade för att leverera tekniska innovationer som människor faktiskt vill ha i sina hem. Detta är tekniken som kommer att göra livet enklare och roligare för oss. Vitvaror som Grundig känner sig friare genom att utforska innovation – att lära sig vad människor vill ha och troget hålla sig till sina löften om att ansluta människor till sina hem, och till varandra på helt nya sätt. Som Hakan Bulgurlu, VD för Grundigs moderbolag Arçelik sa:

“Grundigs uppdrag är att skapa produkter som inte bara är bäst när det gäller design och produkteffektivitet men också som tillgodoser behoven hos den digitala eran med smarta, smidiga, livsstilsförbättrande produkter som ger fördelar för människor.”

Ett nytt sätt att leva på

Och det har aldrig varit tydligare någonstans på IFA än med Grundigs anslutna hemupplevelser. För andra året i rad visas Grundig Homewhiz® appen. Produkten gör det möjligt att effektivisera det inre arbetet i ditt hem som tidigare var helt otänkbart. Med hjälp av surf, smartphone, eller smart TV, kan du styra driften av dina anslutna apparater från var du än är.

The Grundig Smart Home gjorde sin efterlängtade debut genom uppvisandet av Grundigs framtida vision av hemliv. Med fokus på vardagsrum, tvättstuga och kök kunde The Grundig Smart Home visa IFA-publiken exakt hur anslutning kan göra vardagen mer bekväm genom att göra vardagliga beslut enklare. Slutresultat? Ansluten innovation har verkligen förmåga att tillåta oss fokusera på de saker som verkligen betyder något.

Innovation i varje rum

Som Europas enda tillverkare av hemelektronik med ett komplett utbud, är Grundig väl positionerat för att utforska innovation i varje rum. I över 70 år har vi hållit fast vid vårt tyska arv, visat upp en omfattande erfarenhet av marknaden genom apparater som är användarvänliga, eleganta och som uppnår högsta kvalitet. Med en portfölj med fler än 500 produkter, allt från Ultra HD-tv till ugnar, dammsugare till kyl, radioapparater till tvättmaskiner, Grundig erbjuder innovativa lösningar för bättre boende i varje rum i dagens hem. Rum som…

IFA_IMG_4562

Save

Save

….vardagsrummet

På IFA dominerades Grundigs vardagsrum av vår första och imponerande OLED TV. Den höga prestanda teknologin i en snygg design gör verkligen en stor inverkan i ett anslutet hem. Den ultratunna designen ger en panel djup på under 6 mm. Resultat? Oöverträffade svarta nivåer för premium bildkvalitet. Denna bildupplevelse förstärks ytterligare av de självlysande pixlarna som skapar en mängd levande färger. OLED TV har också en state-of-the-art ljudsystem med en ny 3-vägs stereo för en överlägsen hemmabiokänsla

Genom att lägga till SMART inter@ctive TV 4.0 Plus kan Grundig OLED TV få tillgång till onlinetjänster och videobibliotek som YouTube och Netflix. Med en lättanvänd app för gränssnitt och styrsystem kan du vara säker på att du enkelt kan driva resten av dina apparater via Grundig HomeWhiz® app.

IFA_IMG_4649

Save

Save

…i köket

”Förbättra din livsstil, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder”, var verkligen i framkant av Grundig IFA kök. Den extra twistet var fokus på hållbarhet – mata in vår Respect Food filosofi. Den nya Cooling Oven and FreshMeter™ -teknologin lyfte detta åtagande synnerligen väl.

Tack vare den unika koncept teknologin kan den nya Grundig Cooling Oven svalna och laga samt värma mat i samma ugn. Det är den perfekta lösningen när du vill förbereda en maträtt på morgonen och snabbt värma upp den via Grundig HomeWhiz® appen på kvällen. Genom att hålla din maträtt på en sval 5ºC hela dagen kan matens färskhet bevaras och tillagningstiden minskas.

FreshMeter™ -teknologin var av särskilt intresse för IFA-publiken, eftersom den berör den nuvarande globala utmaningen att bekämpa matavfall. Genom att inkludera denna teknik i kylskåp, ger Grundig dig en smart mat sensor som känner av mat försämring i 0ºC facket. Om maten är i riskzon för försämring, eller redan uppblandat kommer det att skicka ett meddelande via den anslutna appen.

IFA_IMG_4826

 

 

Save

Save

…i badrummet.

Med en Grundig tvättmaskin i badrummet kan du förvänta dig en ny outfit var annan timme. Det är på grund av uppsättningen av ny teknik som har utvecklats för att göra dagliga sysslor i det anslutna hemmet mer effektivt.

Tack vare den varma luftcirkulationen i InstantWear ™ -funktionen kan nyare Grundig tvättmaskinsmodeller skapa “ready-to-wear” tvätt genom AirRefresh programmet, liksom MachineCare + tumrengöringen och Anit Crease funktionerna. Med varm ventilation ventilerar AirRefresh programmet lättanvända kläder inom 30 minuter. MachineCare + -funktionen avslutas med en automatisk avfuktningsfas som förhindrar lukter som skapas av överbliven fukt. The Anti Crease funktionen använder naturligtvis torr luft för att förhindra skrynkor om tvätten förblir inlastad i upp till åtta timmar. Rena kläder på 30 minuter? En ständigt doftande trumma? Och ingen press på att avlasta maskinen? Grundigs tvättmaskiner har klart allt … utan buller. De är bland de tystaste på marknaden.

Vilken typ av innovation bland apparater ser du mest fram emot? På Grundig bryr vi oss mest om vad som verkligen är viktigt för dig. Så, dela dina känslor på Facebook, så att vi kan göra din framtid bättre.

Gå till toppen