Grundig

Hur man kan göra hemmet high-tech och smart i 2017

Vill du krydda upp livet lite på den tekniska fronten i 2017? Vi på Grundig tror att dessa fem produkter kommer att vara “toppen” i ditt hem under det kommande året.

Inget hem är komplett utan en bra TV, och att hitta den perfekta TV’n för 2017 är inte svårt. Nya TV-apparater har en bildkvalité som överträffar allt som tidigare har skapats förr. De är smartare och mer tillgängliga än någonsin tidigare, och 4K och Ultra HD tar oss in i den nya eran av TV! Vår Curved Fine Arts Ultra HD TV kombinerar detta med en av våra smartaste teknologier, den anpassar ljuset till ljuset i rummet. Active 3D, USB-inspelning och en automatisk avstängningsfunktion för att spara energi – denna TV är användarvänlig i alla områden.

Och om du vill göra tv-tittande till en riktig bioupplevelse – så kan du enkelt ansluta GSB 980 Sound Bar till TV:n. Fyll rummet med surroundljud i ditt vardagsrum!

NORMAL_TV

Vad är en fest utan mat? Inget slår hemlagad mat, men du kanske har viktigare saker för dig än att slava runt i köket i flera timmar innan gästerna kommer? Med Divide & Cook ugnen kan du laga två olika rätter vid olika temperaturer samtidigt utan att aromer minglar med varandra. Plus är den 80 liter och en av de största på marknaden. Planerar du en fest i 2017? Då har vi det du behöver.

NORMAL_oven

Har du problem med att komma upp på morgonen? Gör ett nytt nyårslöfte: “vakna upp fräsch och utvilad”. Du behöver inte en traditionell väckarklocka som ringer högt och irriterande. Grundig TR 2200 väcker dig på ett behagligt sätt. Den har DAB och FM-radiostationer och förmågan att komma ihåg 20 av dina favoriter. Denna väckarklocka revolutionerar morgnarna!

 

Livet startar efter en kopp kaffe. Istället för att köa i ditt lokala café för en dyr kopp, kan du koka upp överlägset god kaffe hemma på nolltid. KM 7280 kaffebryggare har kapacitet att göra 12 koppar. Den har en löstagbar vattentank och kan enkelt justera styrkan på ditt kaffe.

NORMAL_coffeemachine

Kom ihåg att ta hand om dig själv i 2017 och fokusera på att må bra både inombords och utombords. Hårfönen är tillbaka i år – det är i själva verket det ultimata och mest mångsidiga stylingverktyget. HD 8280 är en professionell hårfön som får håret att se och må bra ut. Den har keramisk beläggning för jämn värmefördelning och inställningar som förhindrar håret från att bli statisk. Ett självklart  skönhetsverktyg att ha i hemmet.

Gå till toppen