Grundig

Hur man kan göra matlagning roligare

Hur man kan göra matlagning roligare

Matlagning – antingen älskar man det eller hatar det. Det är antingen höjdpunkten på din dag eller något du fruktar. Du kanske är den som vill laga en festmåltid, eller den som föredrar att svälta.

I vilket fall som helst, så finns det många fördelar med att laga mat hemma. Det är generellt nyttigare och mycket billigare. Du sparar dessutom energi vilket gör det mer miljövänligt. För att dra nytta av dessa faktorer så är det dags att börja laga mer mat. Oavsett om du är hemmets kock eller personen som sätter igång röklarmet, så visar vi dig hur matlagning kan bli en roligare aktivitet.

Det värsta med bakning

Image_1

Bakning kan vara en svår konst att behärska, oavsett om du bakar något sött eller en riktigt god måltid. Det kan vara irriterande när du måste baka flera saker, men måste baka de individuellt så att du får temperaturen rätt och inte blandar ihop dofterna.

Med Grundig GEZST 47000 B-ugn behöver du inte oroa dig för något annat. Divide & Cook-funktionen innebär att du kan laga två måltider samtidigt, med två olika temperaturer. Funktionen drivs av multi-button-tekniken, som blåser varm luft från tre olika områden. På så sätt behöver du inte oroa dig för att dofterna ska blandas ihop.

Att sätta igång röklarmet

Man kan få panik av matlagning och stekning när röklarmet sätts igång. Rök och ånga överallt, och det skrällande ljudet som helt enkelt inte kan stängas av. Varje kök behöver en avdragningsfläkt. Grundigs GDK 5774 BXB-huva har Eco Silent-tekniken vilket innebär 4 gånger mindre ljud än en konventionell avdragbarhet. Den tar bort all rök och lukt från ditt kök. Med sitt intensiva läge kan du vara säker på att luften i ditt kök kommer att förbli ren oavsett vad du lagar.

Image_2

Komplicerade apparater

Image_3

Små köksapparater kan vara pillriga och frustrerande, svåra att rengöra och lagra. Dessutom är de mer irriterande än användbara. CH 6280 G Grinder -Rivmaskin kommer i en mängd olika färger, vilket gör det till ett vackert tillskott till ditt kök. 4 rostfria stålblad med zirkoniumbeläggning gör att den är extra skarp och håller längre. Och med möjligheten att använda den med ena handen gör den lilla apparen mycket lättare att använda.

Krångliga kokkärl

Den viktigaste apparaten i matlagningen är kokkärlen. Det är där du äntligen sätter samman alla dina ingredienser för att skapa mästerverk. Det kan dock också vara den läskigaste delen för den köksrädda.

Det finns absolut ingen anledning att vara rädd för GIEI 635880 X-kokkärlen. Med FlexiCook-tekniken har induktionskokaren 8 kokzoner, som antingen kan sättas ihop eller separeras för att du ska ha kontroll över varje del av din matlagning. Den automatiska pottningsdetekteringen anpassar storleken till din kastrull eller stekpanna så att din matlagning alltid blir jämn.

Det finns därför inget behov av att tycka att matlagning är tråkigt! Släpp lös din inre kock på Culinarians Day och se vad du kan laga ihop!

Image_4

Gå till toppen