Grundig

Köksdesign: Därför älskar vi integrerade kök

Integrerade kök ger oss en känsla av att allt är redo och klart samtidigt som det är sofistikerat på ett diskret sätt.

Vissa säger att det inte finns något bättre inom köksdesign än integrerade kök. Huvudsakligen innebär ett integrerat kök att många enskilda apparater, ytor och designelement kombineras för att bilda en helhet. Eftersom köket är rummet där vi arbetar hårdast och umgås mest i hemmet, kan en integrerad design göra att rummet känns mycket mer effektivt och behagligt att vara i.

Oavsett hur långt du vill ta det, är målet med ett integrerat kök att göra apparaterna till osynliga element. Antingen kan man göra apparaterna mindre synliga inuti skåp eller installera dem i enlighet med skåpen med synliga fjärrkontroller som man enkelt kan gömma undan.

I åratal har Grundig utvecklat integrerade produkter precis som dessa – innovativ köksteknik som diskret döljs i skåpen i ditt moderna köksutrymme. Detta är vad som gör det så bra:

Skarp, sömlös estetik

Om du dras till den rena estetiken av ett integrerat kök, men undrar hur du får till det, så har Grundig Built-In sortimentet ett antal lättinstallerade funktioner för att förenkla processen. Grundig EcoChamp 5.5L Diskmaskins Comfort Fit  teknologi har exempelvis dubbla och variabla axelöppningsfunktioner. Vad innebär det? Det innebär att inga luckor uppstår mellan skåpens socklar och dörrar, vilket ger ett mer integrerat utseende som dessutom är mycket finare och enklare att montera. Inga andra skärningar behövs.

Header_Kokken_design_Grundig_02

Allt funkar

Ugnen, spisen och även diskmaskinen är de vanligaste vitvarorna som brukar prioriteras vid integrering, och då är kylskåpet den sista vitvaran man börjar behandla. Med tanke på storleken och vikten av kylskåpet, förtjänar det bättre. Grundig GKNI 15730 Kylskåp har en tredimensionell Easy Door Installation som gör dörren enklare och snabbare än någonsin.

Vid första ögonkastet ser ett integrerat kök alldeles underbart ut men du är inte riktigt säker på varför det gör det. Och det är poängen! Ett integrerat kök ger en känsla av att allt är färdigt; sofistikerat, diskret och kan helt enkelt inte mätas med någon annan typ av köksdesign.

Header_Kokken_design_Grundig_01

Gå till toppen