Grundig

Minglare

Grundig Hjälper Dig med att Göra Ditt Kök Redo för Fest!

En minglare förstår att det inte är ett realistiskt mål att gå ute var natt men att det hade varit ett ideal liv. Så varför inte använda din sociala begåvning till att bli en toppen värdinna? Med den rätta köksstilen, enastående apparater och himmelska (och enkla) recept, kommer ditt aktivt sociala liv enkelt integreras med ditt hemliv.

Festklar Stil

Det finns en mängd olika anledningar till varför en fest blir till en dålig fest, varav en av anledningarna kan vara platsens atmosfär. Layouten, belysningen och även inredningen kan göra ett dåligt intryck på gästerna. Idealet hade t.ex. varit en tre-sidig hästsko layout med en köksö som riktar sig mot vardagsrummet. Inte nog med att köksön drar gästerna till sig, utan det gör att kylskåpet, diskbänken, ugnen och spisen får var sitt område på vardera sida av hästskon.

Om ombyggnad inte är ett alternativ för att köket ska få en central punk kan du testa dessa tipsen:

1. Placera barstolar eller stolar runt köksön eller frukostbaren. Det kommer att bli en naturlig miljö där gästerna kan samlas och umgås.
2. Låt din ljusbelysning fokusera på de områden du vill att dina gäster ska umgås. Häng exempelvis en ljuskrona över bordet där buffén befinner sig.
3. Få varje gäst att känna sig speciell genom att skräddarsy deras plats. Det kan man göra enkelt med vinglas, servetter, blommor och serveringsfat för att det ska passa temat på din fest.
4. Sätt upp en plats där gästerna kan förberedda sina egna drinkar. Fixa fram klassisk rullvagn med alla nödvändigheter och låt gästerna servera sig själva!
5. Välj rätt musik för att få till en perfekt atmosfär. Välj en av Grundigs kompakta radio som har varit i brunchen i 75 år. Det finns flertals modeller att välja från!

160425_article_01

 

160425_article_07

Festklara Apparater

Ett kök som är redo för fest är inget att ha utan ordentliga verktyg. Allt du behöver är några enkla grundverktyg för att menyn ska bli alldeles utmärkt för dig och dina gäster.

En Grundig Kitchen Helper Black Sense CG 7280 2 In 1 Compact Grill borde vara ditt #1 verktyg i kökets vapenförråd. Inte nog med att den hjälper dig att få till vardagsmiddagar och luncher på direkten, utan den hjälper dig även med utsökta party snacks. Det enda som begränsar dig är din fantasi (och din favorit recept sida). Grundigs Compact Grill kan tillaga quesadillas, panini, hamburgare, fisk och även kakor. Dessutom är det ett toppen verktyg som gör fantastiska party rätter utan dess svarta och kompakta design gör att den passar snyggt in med din köksinredning, samt under bänkskivan eller inne i skåpet.

När gästerna är på väg (eller är redan inne i köket) och du behöver skära eller snitta dina ingredienser för dina party canapéer, kan Grundig CH 6280 Multi Chopper komma till användning. Ett verktyg man verkligen behöver och perfekt att ha till fester. Låt dig inte luras av dess storlek och färg, denna multi-hackaren klarar en hel del med sina 4 rostfritt stål-tillverkade blad. Med bara ett knapptryck är ingredienserna klara på nolltid. Eftersom den är gjord av material på hög kvalité kan du enkelt ställa in den i diskmaskinen så fort du är klar.

Slutligen, så måste du ha en mixer av hög kvalité för att sätta igång festen på allvar. Hur skulle du annars kunna blanda ihop utsökta blandade drycker utan den lättanvända (och lätt att rengöra) Grundig SM 7280 Blender?

160425_article_05

 

160425_article_03

Festklara Kanapéer

När köket är redo för ditt sociala liv behöver den fyllas ut med rätt tilltugg för att hålla gästerna på gott humör i några timmar. En quesedilla med salta prosciutto, krämig brie och skivade tryffel bitar kommer göra susen.

Prosciutto-Brie Tortilla:
4 tortillas
8 skivor brie
8 skivor prosciutto crudo di Parma
Matlagningsspray
En svart tryffel

Värm din Grundig Compact Grill. Under tiden kan du lägga ut tortillas på bänkskikvan. Placera 2 st brieskivor och 2 bitar av prosciutton på den övre halvan av tortillan och vik den.

När din Grundig Compact Grill är värms upp kan du spraya ytan med matlagningsspray. Placera därefter tortillan i grillen, stäng den försiktigt och grilla den i 1-2 minuter. Upprepa med de tre andra.

 

 

160425_article_04

Proffs-tips! Placera dina tortillas på en fodrad bakplåt i ugnen på mycket låg temperatur under tiden du tillagar de andra. På så sätt kommer de hålla sig varma. Skär tortillas i fyra delar och servera dem på ett fat av ruccola och toppa med skivade tryffelbitar.

Tips från Kocken! Om det är äpple eller päronsäsong, tillsätt 2 eller 3 tunna skivor till mellanmålet för en söt och saftig överraskning. Vill du testa något annat? Använd din Grundig Multi Chopper och blanda ihop en kryddig salsa, eller hummus. Eller använd din Grundig Blender för att tillaga en god vichyssoise eller velouté. Vilken är din lyxiga favorit festsnacks? Dela med dig av ditt foto på Instagram.

Gå till toppen