Grundig

SÄSONGSPECIAL

Utsökta sommarrätter att tillaga hemma

En blå himmel, varmt väder, vänner och familj – är allt du behöver för den perfekta sommaren!

Det enda som saknas för att göra sommaren helt perfekt – är utsökt mat.

Att tillaga sommarmåltider kan vara stressande. Vad lagar du som är mättande men ändå lätt för de varma dagarna? Och hur tillagar du en måltid som är aptitretande, även när vädret är varmt?

Prova denna kalla gurksoppa. Uppfriskande, mättande och nyttig, kyler något även under de varmaste sommardagarna. Och det bästa med den? Den är så lätt att göra!

2 portioner

Ingredienser:
En hel gurka, skivad
En vitlök, skivad
En kopp grekisk yoghurt
2 vitlöksklyftor
Röd chilipeppar
En handfull koriander
Lite limejuice
Olivolja

4

3K7A5260

Gör så här:
1. Använd din Grundig SM 8680 Delisia mixer. Dess glasbehållare och blad i rostfritt stål håller dina ingredienser svala och välsmakande.
2. Lägg in alla ingredienser i mixern.
3. Beroende på vilken typ av konsekvens du vill ha, mixa i en av de sex hastighetsinställningar (den rekommenderade inställningen är 4). Låt mixern köra utan att oroa dig over att det ska glida. De halkfria gummiknopparna nedan ger mixern ett solid grepp.
4. Inga bekymmer

 Behöver du fler sommartricks? Gör denna krångelfria sommarfruktis! Tillsätt dem till en drink och upplev smaken av sommar.

4 portioner

Ingredienser:
Olika bär
Fräscha örter
Vatten
Dryck av ditt val

20

30

Gör så här:
1. Ta ut dina bär och färska örter från kylskåpet och tvätta dem. Med Grundigs GSBS 15721 FX FullFresh+ kylskåp kan du vara säker på att de kommer att hålla sig fräschare längre längre.
2. Ta en iskubbricka och sätt in bär och örter i vardera avdelningen.
3. Fyll med vatten och sätt det i din Grundig frys. DuoCooling NoFrost-tekniken innebär att din mat inte frostar eller får iskristaller.
4. När kuberna har frusit fast, lägg dem i en drink efter ditt val! De smakar speciellt gott i champagne, prosecco och till och med bara vatten.

Gör din sommar perfekt med dessa utsökta recept och Grundigs färska teknik.

Gå till toppen