Grundig

Wash, wear and walk. Ta på dig favoritkläderna i sista minuten med Instant Wear

Har du någonsin väntat in i det sista för att bestämma dig vad du ska ha på dig för att sedan inse att din favorit-outfit ligger i tvättkorgen?
Du står inför utmaningar i denna snabbrörliga miljö där planer ständigt förändras och där alla i familjen är fullt upptagna. Att ha något att ta på sig borde inte vara så komplicerat.

Att tvätta kläder när du har bråttom kan vara både tidskrävande och frustrerande vilket gör att dessa stressiga förberedelser suger ut det roliga ur proceduren. Dessutom så blir du orolig över hur de ska torkas och bli strykfria efter att ha tagit ut dem från tvätten. Grundigs Instant Wear-teknik underlättar arbetet att få fram den perfekta outfiten. Fräscha kläder på så lite som 30 minuter och redo att bäras på endast 120 minuter.

Wash-wear-and-walk_Image_2

Tvätta dina kläder noggrant. På endast 120 minuter kan du få en strykfri och snygg outfit. Med Grundigs tvättsystem är du garanterad att få en skonsam men ändå effektiv tvätt. Trumman, paddlarna och dörren är speciellt konstruerade för att se till att kläderna rör sig smidigt för att de ska behålla sin optimala kvalité längre. Instant Wear innehåller anti-crease-funktionen; dina kläder tumlas regelbundet efter tvätten som gör att de blir mjuka och strykfria. Torkcykeln avlägsnar fuktighet från trumman som ser till att dina kläder är skarpa och luktfria, och att din trumma håller sig fräsch för kommande tvättar. Detta garanterar konsekvent kvalité.

Wash-wear-and-walk_Image_1

Fortfarande ont om tid? Ge din outfit en snabb uppfräschning med 30-minuters AirRefresh-programmet. Dina kläder svävas försiktigt med varmluft, och avlägsnar lukt och veck. Din perfekta outfit blir fräsch, återupplivad och redo att bära.

Du behöver inte tråna efter den perfekta outfiten när den är otvättad. Tvätta, bär och känn dig snygg med Grundigs Instant Wear.

Wash-wear-and-walk_Image_3

Gå till toppen